Skip to content
Engelse-ProductFlow-demo   Do you want an english demo? Click here
Gradient-ProductFlow

Bekijk nu jouw ProductFlow demo

Kom er in deze geheel vrijblijvende demo achter wat ProductFlow voor jouw organisatie kan betekenen. Hieronder vind je alvast twee videos met een stukje context over wie we zijn, wat we doen en onze unieke denkwijze. Bekijk die zeker even voor je de demo bekijkt.

✔️ Krijg een demo van een ProductFlow expert
✔️ Krijg een rondleiding door het platform
✔️ Krijg een goed beeld over hoe ProductFlow in jouw bedrijf past

Ben je na het bekijken van het ProductFlow enthousiast? Direct na afloop, of op een later gewenst moment, kan je een 1 op 1 vervolgafspraak inplannen waarin we specifieker op jouw situatie ingaan en hoe ProductFlow daar het beste in past.

Frank Putman, mede-oprichter van ProductFlow

Hoe ProductFlow is ontstaan

 

Uitgelegd door Maikel Peters

De unieke denkwijze van ProductFlow

 

Ervaringen van andere gebruikers

Toen wij in contact kwamen met ProductFlow hadden wij twijfels: “gaat het wel werken”, “ProductFlow is een klein en nieuw bedrijf” en “kunnen ze wel een goede service bieden”.

Na een bezoek aan productflow hebben wij het vertrouwen gekregen in het platform en de mensen achter het platform. ProductFlow was bereid om mee te denken. Nu we het gebruiken ervaren we dat het platform goed werkt en voor ons dé perfecte oplossing is. ProductFlow voorziet ons in het op een hele makkelijke manier vanuit een centraal punt content te beheren en te verzenden naar alle aangesloten marketplaces.

Het platform van ProductFlow is voor ons het perfecte PIM-systeem wanneer je actief bent op marketplaces. Wij zouden daarom ProductFlow aanbevelen aan iedereen die op marketplaces verkoopt.

Onno Laarman-1
Onno LaarmanEigenaar @ 4Goodz

Ik twijfelde of alle processen binnen marketplaces wel in één platform te verwerken zijn. Met name de complexiteit van voorraad en het beheren van content deed mij twijfelen of ProductFlow kon waarmaken wat zij zeiden.

Nu ik het platform gebruik gaat voorraadbeheer super! Door ProductFlow is mijn voorraad gecentraliseerd voor alle marketplaces. Hierdoor heb geen dubbele afschrijvingen meer en geen nee verkoop. Door ProductFlow kan ik makkelijk opschalen. Zo heb ik mijn assortiment super snel en gemakkelijk van BOL naar Blokker en Amazon verplaatst! 

Ik ben zeer blij met de service van ProductFlow. Ze bewegen mee met mijn wensen. Ik adviseer ProductFlow aan bedrijven die ambities hebben om internationaal te verkopen.

Harry Slendebroek
Harry SlendebroekMarketplace Trading B.V.

Toen ik hoorde van de oplossing van ProductFlow dacht ik letterlijk: ‘dat is te mooi om waar te zijn’. Ik verkoop koeienhuiden en dat zijn per stuk unieke artikelen. Het invoeren van de producten op marketplaces koste mij daarom enorm veel tijd.

Door het gebruik van ProductFlow hoef ik alleen nog maar een titel, afmetingen en kleur in te voeren en gaat door het gebruik van tokens de rest vanzelf. Dit levert mij een tijdsbesparing op van maar liefst 80%!

Ik zal ProductFlow aanbevelen aan bedrijven met unieke artikelen en een groot assortiment. Daarnaast waardeer ik persoonlijke service van het ProductFlow team.

Dani Eikelenboom
Dani EikelenboomEigenaar @ Euroskins

Ik ben van mening dat goede content de basis is van online succes. Product ondersteund ons deze basis voor online succes. Het platform van ProductFlow zorgt voor het makkelijk beheren en aanmaken van content over de verschillende marketplaces.

We zijn als MaxiMondo erg tevreden over de samenwerking met ProductFlow.

Rik Murray Maximondo
Rik MurrayE-commerce directeur @ Maximondo

Voordat we startte met ProductFlow werkten we met een concurrerend platform, hier ondervonden wij problemen mee. Het gevolg was dat wij voor het aangaan van de samenwerking twijfels hadden of ProductFlow hun beloftes kon waarmaken.

Nu wij het gebruiken zijn wij erg tevreden over de samenwerking. Door gebruik van ProductFlow zijn we met 200% gegroeid op een marketplace waar we eerst geen doorgang vonden. Daarnaast is de service van ProductFlow super! Ik raad ProductFlow aan menig webwinkel aan.

man
Jeroen FaassenMarketing manager @ Balnea trading